Harke Dijksterhuis beoogd lijsttrekker ChristenUnie-SGP

HarkeDijksterhuis.jpg01-11-2021 13:00 01-11-2021 13:00

Wethouder Harke Dijksterhuis zal de kandidatenlijst van de ChristenUnie-SGP voor de gemeenteraadverkiezingen in maart 2022 aanvoeren. Dat voorstel doen de besturen van de beide partijen aan hun leden.

ChristenUnie-voorzitter Freek Rebel licht de kandidaatstelling toe: “Harke is al sinds 2010 actief in de lokale politiek. In de afgelopen jaren heeft hij als wethouder namens onze ChristenUnie-SGP fractie vol energie de waarden van onze partijen uitgedragen. In samenwerking met vele anderen, waaronder collega-wethouder Wim Oosterwijk, zet hij die waarden ook om in concrete resultaten. Ik denk bijvoorbeeld aan de 49 Tiny Houses die op dit moment bij het zwembad worden gebouwd. We zijn blij dat Harke zijn enthousiasme en daadkracht ook voor de komende jaren in wil blijven zetten voor onze inwoners. Om die reden dragen wij hem graag voor als lijsttrekker”.

Medio november zullen de leden van beide politieke afdelingen over het lijsttrekkerschap besluiten. Aansluitend zal ook de rest van de kandidatenlijst bekend worden gemaakt.

foto: Patrick Siemons

« Terug