Op bezoek bij Tekstkar in Hoevelaken

tekstkar1woensdag 12 maart 2014 21:24

Bereikbaarheid als vak en belang

Een delegatie van ChristenUnie-SGP werd maandag hartelijk, en dankzij een tekstbord ook heel goed zichtbaar, ontvangen bij Tekstkar.  Daarmee werd gelijk de kracht van Tekstkar duidelijk gemaakt. De schermen van Tekstkar bieden veel mogelijkheden om te communiceren. Bekend is de inzet van Tekstkar bij wegwerkzaamheden en incidenten op de snelweg. Voor een bedrijf als Tekstkar zijn de opritten naar de snelwegen cruciaal om de gewenste aanrijtijden te halen. Verder is het bij het bedrijf een komen en gaan van bedrijven die materiaal van Tekstkar huren. Ook daarvoor is de centrale ligging in Hoevelaken, zichtbaar vanaf de A1, van wezenlijk belang.

Het was boeiend om te horen hoe de inzet van het materiaal en de know-how van Tekstkar gebruikt wordt voor grote evenementen. Crowd-management is daarbij het sleutelwoord. Flexibele, op afstand bedienbare tekstborden die bezoekersstromen in goede banen leiden, vormen het hart van deze service. Daarnaast biedt TV-kar de mogelijkheden om videobeelden voor grote ruimtes zichtbaar te maken. Dit biedt organisatoren weer heel andere mogelijkheden om bijvoorbeeld activiteiten op een centrale locatie op het hele evenemententerrein zichtbaar te maken.

Naast bereikbaarheid werd ook gesproken over de rol en het optreden van de gemeente naar bedrijven. Met erkenning van de verschillende belangen die de gemeente moet behartigen was de vraag vooral om met bedrijven mee te denken. Denken vanuit mogelijkheden en oplossingen in plaats van grenzen.

 De fractie van ChristenUnie-SGP is blij met dergelijke innovatieve bedrijven in de gemeente. De fractie zal het faciliteren van dit soort werkgelegenheid in de gemeente ook met alle mogelijkheden blijven bevorderen.

« Terug

Reacties op 'Op bezoek bij Tekstkar in Hoevelaken'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.